"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Copii de la Mănăstirea Mărcuș au nevoie de ajutorul tău !!!


Dragi prieteni !

Dupa cum se poate observa, ne orientăm în mod profesionist, către satisfacerea în condiții optime a nevoilor celor 12 copii crescuți de asociația noastră încă din pruncie, (astăzi având vârsta de 11 ani), începând cu nevoile de bază și ajungând până în vârful acestei piramide (Maslow) unde dorim să găsim niște copii realizați, astfel încât să poată să se descurce pe cont propiu, alegandu-și la finalul studiilor, drumul în viață, dupa propriul lor sistem de valori!


            În momentul de față ne confruntăm cu o situație financiara precară deoarece casa copiilor necesitând reparații capitale și este în șantier, fetițele fiind nevoite a se muta într-o altă clădire. În acest sens avem nevoie urgentă de un sprijin financiar pentru terminarea lucrărilor de reabilitare (refacerea celor  două băi în totalitate, refacerea bucătăriei, zugravit întreaga casă, schimbat parchet, toată lucrarea fiind în valoare de 10000 euro), ca fetițele să se poată întoarce cât mai repede în casa lor cea mult iubită.
            Ca să fim mai obiectivi, vă menționăm că în acest moment trebuie să facem eforturi uriașe pentru a putea termina cât mai repede casa copilașilor, pentru asigurarea cadrului necesar dezvoltării personale și somatice, găsirea surselor financiare necesare asigurării traiului zilnic fiind o provocare foarte mare pentru noi. Apariția ,,hopului șantierului” îngreunează derularea firească a activităților casei de copii, astfel încât apelăm la sprijinul dumneavoastră că să continuăm procesul de dezvoltare al copiilor început acum mai bine de 10 ani.

,,Haideți împreună să dăm o șansă copiilor, cărora viața le-a luat dreptul de a se bucura de un cămin cald și primitor în cadrul unei familii!

Vă mulțumim pentru sprijinul financiar acordat în vederea susținerii cauzei noastre iar Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă răsplătească înzecit și înmiit.
Donații se pot face direct la sediul asociației noastre de Binefacere ,,Sfânta Iustina”- Mănăstirea Mărcuș, sat Mărcuș, jud. CV. Persoană de contact Maica Stareță Serafima – Președinta Asociației, tel. 0740095480. Sau în contul asociației:
 RO 53 RNCB 0124009682180001 BCR – Sfântu Gheorghe pentru RON sau

 RO 85 RNCB 0124009682180007 BCR – Sfântu Gheorghe pentru EURO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu