"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

vineri, 16 septembrie 2011

Ultimele pregătiri


"Mami" ne-a pregătit hăinuțele și ghiozdănelele, pachetele pentru drum, cărticelele pe care le luăm cu noi, pantofiorii și rochițele. 

Mâine venim la București. La ora 6 dimineața ne urcăm în micuțul nostru microbuz. La volan o să fie mama Nuți, adică sora Maicii Serafima. 

Dacă vreți să ne cunoașteți vă așteptăm la târgul de produse ecologice din curtea Facultății de Agronomie. Noi am mai fost acolo și ne-a plăcut. Știm că și acum vom cunoaște oameni minunați. Noi ne rugăm mereu la Dumnezeu, la Maica Domnului și la Sfânta Iustina să-i trimită Măicuței Serafima oamenii care o pot ajuta să ne crească.

Uneori o vedem pe "mami" tristă. O vedem cum face calcule, scade, adună, dă telefoane, merge și bate din poartă în poartă pentru ca nouă să nu ne lipsească nimic. Iar noi ne-am dori să o vedem veselă, fără griji.

Mâine ne găsiți la târg. O să avem cu noi cărți și icoane pictate pe sticlă. Poate vă doriți să faceți un cadou de suflet cuiva drag. Așa o ajutați pe Maica Serafima. Și desigur, prin ea, ne ajutați pe noi.

Dacă veniți duminică la liturghie, la Biserica Mihai Vodă de pe strada Sapienței nr 4. (în spatele Spring Time, zona Izvor) promitem că o să vă răsplătim efortul prin cântecele noastre. Suntem sigure că Măicuța Domnului o să vă vadă strădania. Am auzit că în biserică există o icoană a Măicuței care te lasă fără grai, atât e de frumoasă și că nimeni dintre cei care se roagă cu credință în fața icoanei nu rămâne nemângâiat. Așa că merită să veniți la slujbă. 

Vă așteptăm, să știți!

Noi, fetițele de la Marcuș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu