"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

marți, 11 februarie 2014

La Mulți Ani Maicii Starețe Serafima !

La Mulți Ani Maicii Starețe Serafima !

 Astăzi este o zi de sărbătoare la Mănăstirea Mărcuș, deoarece Maica Stareță Serafima împlinește frumoasa vârstă de 46 de ani, tocmai în ziua de înainteprăznuire a Sfântului Meletie arhiepiscopul Antiohiei celei mari, fiind o oglindă în purtare a acestui sfânt părinte, cunoscut pentru bunătatea cea desăvârșită și dragostea curată ce avea către Hristos.

Cunoscută de mulți apropiați ai mănăstirii/casei de copii și sub numele de ,,Mamii” după cum zic  îngerașii, cele 12 fetițe de la Mănăstirea Mărcuș, copii de care are grijă cu multă responsabilitate și iubire încă din pruncie, copii care astăzi o prăznuiesc pe ,,mama lor” cu flori, cântece și poezie.

 Timpul a trecut foarte repede, cu bune cu rele, Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să trecem peste toate ispitele cu nadejde, cu speranța spre mai bine trăind după îndemnul Mântuitorului Iisus Hristos care zice ,,îndrăzniţi, Eu am biruit lumea”(Ioan 16.33) fiindcă ,,fără Mine nu puteţi face nimic”(Ioan 15.5.). Așadar ne bucurăm astăzi și ne rugăm Bunului Dumnezeu, să aveți o stăreție îndelungată, plină de impliniri duhovnicești, să puteți continua această lucrare social-misionară începută în 2001 cu multă fervoare.

Întru mulți ani cu sănătate,
Obștea Mănăstirii Mărcuș împreună cu copilașii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu